Magunkról – Olajdepo Kecskemét

Olajdepo Kecskemét

Olajdepo Kecskemét

Az Olajdepo Kecskemét elsősorban kenőanyagok, adalékok, autóápolási szerek és felszerelési tárgyak forgalmazásával foglalkozik.

A cég tulajdonosai magyar magánszemélyek, akik 1970-es évek óta foglalkoznak kenőanyagokkal. Cégünk 1989-ben az ország első kenőanyag kereskedéseinek egyikeként alakult. Megalakulásunkkal egyidőben jött létre a MOL Nyrt. kenőanyag üzletága, akikkel stratégiai partnerséget kötöttünk, így mi lettünk a MOL kenőanyag üzletágának első nagykereskedő partnere Magyarországon.

Kiszolgáljuk mind a magánszemélyek, mind a vállalatok, intézmények kenéstechnikai igényeit. Vevőink: benzinkutak, autósboltok, mezőgazdasági boltok, autómosók, mezőgazdasági termelők, ipari fémmegmunkáló üzemek. Állandó (havi rendszerességgel vásárló) partnereink száma kb. ezerötszáz. Összes partnereink száma ennél jóval magasabb.

Az Olajdepo Kecskemét által forgalmazott kenőanyagok választéka rendkívül széles. A legkorszerűbb szintetikus kenőolajok mellett a hagyományos kínálatot is felölelő közlekedési és ipari kenőanyag választékon felül, a legkülönlegesebb követelményeknek is megfelelő, speciális kenőanyagok is megtalálhatók. A főbb márkák, amelyeket forgalmazunk, a következők: MOL, ENI, CASTROL, SHELL, MOBIL, TOTAL, REPSOL, VALVOLINE, TEXACO termékek. Import tevékenységet nem végzünk. Fontos számunkra a megbízhatóság, ezért a főbb termékvonalak beszerzési forrása a közvetlen gyártói kapcsolat.

Termékpalettánkon megtalálhatók a gondtalan autózáshoz nélkülözhetetlen kiváló minőségű és árú felszerelési tárgyak és kiegészítő termékek. Az Olajdepo Kecskemét oldaláról fontos szolgáltatás a kenőanyagokhoz kapcsolódó teljes műszaki-vevőszolgálati tevékenység is. Az Olajdepo Kecskemét teljeskörű kenéstechnikai szaktanácsadással áll rendelkezésére mindenkinek aki ilyen jellegű problémával fordul hozzánk.

Munkatársaink folyamatos képzésére nagy figyelmet fordítunk, rendszeres meetingeken tájékoztatjuk őket a legújabb piaci trendekről, elvárásokról.

Erősítse Ön is az Olajdepo Kecskemét vevői csapatát!

Elektronikus úton, az Interneten vagy telephelyeinken személyes átvétellel lehet vásárolni. Személyes átvétel esetén az Olajdepo Kecskemét természetesen nem kötelezi a termék interneten való megrendelésére. Személyes átvétel esetén érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, hogy mikorra készítik össze megrendelését, mivel így egyszerűbb és gyorsabb az ügyintézés. Személyes átvétel az Olajdepo Kecskemét központi telephelyén esedékes, címünk 6000 Kecskemét, Szegedi út 88.

A megrendeléseket Olajdepo Kecskemét jelenleg egyedi alapon telefonos vagy internetes egyeztetéssel pontosítjuk és minden megrendelést egyedileg teljesítünk, az Önnel egyedileg megbeszélt időpontra és helyszínre.

A megrendelések érvényességét telefonon ellenőrizhetjük, ezért kérjük, hogy a telefonszámát ( ha nincs vezetékes a mobilt ) minden esetben adja meg! Telefonszám megadása nélkül a megrendelés pontatlanul vagy részben teljesülhet, ennek elkerülését szeretnénk megakadályozni.

A webáruházban termékek saját oldalán a „kosár” funkcióra klikkelve tehetők az egyes termékek a kosárba.

Szállítás várható teljesítése: amennyiben az adott termék raktáron van, a megrendeléseket az Olajdepo Kecskemét 2-4 munkanapon belül teljesíti.

Köszönjük megtisztelő figyelmét, és várjuk Önt Olajdepo Raktáráruházunkban: 6000 Kecskemét, Szegedi út 88, illetve Webáruházunkban. Kollégáinkkal felvehetik a kapcsolatot az elérhetőség menüpontban.

Nagy Kft., az Olajdepo Kecskemét tulajdonosa

Szintetikus motorolaj  - Olcsó Motorolaj, Hidraulikaolaj, Zsír

Szintetikus motorolaj – Olajdepo Kecskemét – Olcsó Motorolaj, Hidraulikaolaj, Zsír