Üdvözöljük az Olajdepo Kecskemét honlapján!

Olcsó Motorolaj, Hidraulikaolaj, Zsír, Levegőszűrő, Olajszűrő  forgalmazása, Raktáráruház.

Cégünk – a Nagy Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Kecskemét – kenőanyag kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik immáron 22 éve. Az összes meghatározó nagy multinacionális olajtársaságnak szerződött partnerei, nagykereskedői vagyunk, így bátran állítjuk, hogy a legnagyobb kínálattal rendelkezünk ezen a piacon. Termékeink igen széles köre az olajipar minden felhasználási területére kiterjed (ipar, mezőgazdaság, kereskedelmi forgalom, stb.), ezért nálunk – kecskeméti Olajdepo Raktáráruházunkban – biztosan megtalálja azt, amit keres.

Olajdepo Kecskemét weboldalunk tartalma, tevékenységeink dióhéjban:

Noha ezen a weboladalon csak a legkeresettebb termékek találhatóak, raktárunkban jóval szélesebb kínálatból választhat. Természetesen többi termékünkről is megkaphat bármilyen információt , ha felkeres bennünket akár személyesen, akár pedig telefonon vagy e-mailben. Kollégáink készséggel állank az Ön rendelkezésére minden esetben.
Elsődleges célunk az, hogy Ön az igényei szerinti, legmegfelelőbb terméket kapja meg.

Az idők során egyéb tevékenységekkel is bővült tevékenységi körünk, így már saját Diagnosztikai és Autógumi Szervízzel, valamint Autómosóval is rendelkezünk mindamellett, hogy a megvásárolt olajat – az Ön kérésére – akár ki is tudjuk cserélni  a Telephelyünkön működő Szervízállomásunkon.

Környezetvédelem és törekvéseink:

Környezetünket mi is szeretjük, tiszteljük és óvjuk. Ennek megfelelően a legkorszerűbb eljárásokat alkalmazzuk munkánk közben. Sőt, legutóbbi fejlesztésünk eredményeképpen ma már kecskeméti Olajdepo Raktáráruházunk és Telephelyünk elektromos energia-ellátásról is Napelemes rendszer gondoskodik.
Újdonságainkat, híreinket Blogunkban követhetik nyomon és olvashatják majd mindazon barátaink és Tisztelt Ügyfeleink, akiket érdekelnek fejlesztéseink, műszaki leírásaink, történeteink.

…és egy kis büszkeség:

2012-ben ünnepeltük cégünk fennállásának 20. évfordulóját. Ennek alkalmából készítettünk egy bemutatkozó-hagyományőrző videót is, amit – amennyiben érdekli cégünk története – az alábbiakban tekinthet meg.

Köszönjük megtisztelő figyelmét, és várjuk Önt Olajdepo Raktáráruházunkban: 6000 Kecskemét, Szegedi út 88, illetve Webáruházunkban. Kollégáinkkal felvehetik a kapcsolatot az elérhetőség menüpontban.

Nagy Kft., az Olajdepo Kecskemét tulajdonosa

Szintetikus motorolaj - Olajdepo Kecskemét - Olcsó Motorolaj, Hidraulikaolaj, Zsír

Szintetikus motorolaj – Olajdepo Kecskemét – Olcsó Motorolaj, Hidraulikaolaj, Zsír