Az Önkiszolgáló kézi autómosó és porszívó (Autókozmetika) használata – Olajdepo Kecskemét

Önkiszolgáló Kézi Autómosó és Porszívó - 6000 Kecskemét, Széchenyiváros, a Budai úti MOL benzinkút mellett - Olajdepo Kecskemét

Önkiszolgáló Kézi Autómosó és Porszívó – 6000 Kecskemét, Széchenyiváros, a Budai úti MOL benzinkút mellett – Olajdepo Kecskemét

Az előzőekben, Önkiszolgáló Autómosó oldalunkon már bemutattuk Önöknek a 2 db általunk üzemeltetett, Kecskeméten működő önkiszolgáló, kézi autómosót. Az önkiszolgáló, kézi autómosó mellett azonban lehetőséget kínálunk a gépjárművek belső takarításának elvégzésére is: az Önök rendelkezésére áll egy, egyidőben 2 db járművet kiszolgálni képes önkiszolgáló, kézi porszívó berendezés is. Mindezzel az Autókozmetikához kapcsolódó egyéb tevékenységek – mint pl. komplex belső takarítás, műszerfal tisztítás, stb. – a helyszínen is elvégezhetők.
Tekintettel arra, hogy a technikai háttér adott, az Önkiszolgáló Autókozmetika további előnye, hogy a komplett tisztításra szánt időt és költségeket mi magunk határozhatjuk meg.

Az önkiszolgáló kézi autómosó berendezés használata:

A kézi autómosó használata igen egyszerű:

1. Először is álljunk az autómosó közepére.Önkiszolgáló kézi autómosó - Kezelési útmutató - Olajdepo Kecskemét

Ha még nem ismerjük az autómosóban alkalmazható mosási programokat, úgy menjünk oda a kifüggesztett használati útmutatóhoz, és tanulmányozzuk át azt. Válasszuk ki, hogy mekkora összeget – és ezzel időt – kívánunk áldozni gépjárművünk megtisztítására.
Ezekután menjünk oda a pénzbedobós vezérlő automatához, és dobjuk be a szükséges érméket, amelyek jelen pillanatban 100 Ft, és 200 Ft címletű érmék. Ha nincsen elegendő érménk, úgy a Kezelő Helyiségnél eljhelyezett pénzváltó automatában nagyobb címletű bankjegyünket érmékre válthatjuk.

2. Válasszuk ki a megfelelő programot, és az autómosás máris megkezdhető.

Az autómosást a forgatható tömőkön elhelyezett mosópisztolyokkal végezhetjük el. Egyes programokat akár ki is hagyhatunk – bár nem javasolt, hiszen a feltüntetett sorrend követésével tökéletes mosási eredményt érhetünk el -, vagy esetlegesen újra is kezdhetünk. A STOP gomb megnyomásával a mosás abbamarad. A mosás során ügyeljünk a vonatkozó biztonsági előírásokra, amelyekről bővebbet Önkiszolgáló Autómosó oldalunkon olvashat.

Mekkora összeg elegendő egy alapos autómosáshoz?

Nos, ez a nagyban függ a gépjármű kategórájától – pl. kisméretű vagy nagyobb személygépjármű, kisteherautó vagy kisbusz, nagyobb teherszállító autó a mosás tárgya -, valamint szennyezettségétől is. Mint kiindulópont, egy alaposabb mosáshoz, közepes szennyezettséget feltételezve, közepes méretű személyautó esetében kb. 800 Ft elegendő.

3. Az autómosás végeztével szálljunk be gépjárművünkbe, és hajtsunk ki az autómosóból.

Ezekután dönhetünk, vajon tovább folytathuk-e gépjárművünk tisztítását, avagy már teljesítettünk az általunk tervezetteket az autókozmetikával kapcsolatban. Ha belső takarítást is szeretnénk, akkor menjünk tovább az önkiszolgáló autómosó kimenő oldalán található kézi porszívó berendezéshez.

Az önkiszolgáló kézi porszívó használata:

Önkiszolgáló kézi porszívó a kézi autómosó mellett - Olajdepo Kecskemét, Szegedi út 88.

Önkiszolgáló kézi porszívó a kézi autómosó mellett – Olajdepo Kecskemét, Szegedi út 88.

A kézi porszívó is pénzbedobással működik, azaz itt is dönthetünk: mennyi időt szánunk a belső takarításra, illetve milyen szintű tisztaságot kívánunk elérni.
A porszívó használata nem sokban tér el az otthoni alkalmazásától, így – a szükséges óvintézkedések betartása mellett – különösebb szakképesítést nem igényel. Az elvégzett munka minősége a porszívózás alaposságától függ, azaz Önön múlik.
Az önkiszolgáló kézi porszívó további nagy előnye az, hogy – szemben az otthon történő porszívózással – a takarítás után nem kell bajlódnunk a porzsák kiűrítésével, hiszen a berendezés saját maga gyűjti a port, és a berendezés takarításáról személyzetünk gondoskodik.
A porszívó egyszerre 2 db gépjárművet képes kiszolgálni, ami csökkenti az esetlegesen felmerülő várakozási időt.

Óvintézkedések: 

Munka közben ügyeljünk a testi épségre, valamint arra is, hogy a porszívóval ne szippantsunk fel különböző tárgyakat. Ennek megfelelően a porszívózást akkor végezzük, ha a gépjárműben található minden ilyen tárgyat már biztonságba helyeztünk.

Bérlet váltása az önkiszolgáló kézi autómosó és porszívó használatához

Ügyfeleink a szolgáltatások igénybevételéhez bérletet is válthatnak cégünknél, ami lényegesen egyszerűbbé teszi a fizetést és nagymértékben megkönnyíti a berendezések használatát.

Az önkiszolgáló kézi autómosó és porszívó vagyonvédelmi biztonsága

Aaz autómosó és porszívó vagyonvédelméről külön személyzet nem gondoskodik, videó megfigyelőrendszer azonban üzemel. Mindez természetesen nem jelenti azt, hogy a gépjárművek teljes védettséget élveznek az autómosó területén. Éppen ezért a gépjárműben hagyott tárgyakért felelősséget NEM vállalunk.

Köszönjük megtisztelő figyelmét, és várjuk Önt komplex Önkiszolgáló, kézi autómosó és Autókozmetika (önkiszolgáló, kézi porszívó) szolgátatásainkkal, valamintCNG töltőállomásunkon, valamint Olajdepo Raktáráruházunkban és szervízünkben: 6000 Kecskemét, Szegedi út 88, illetve online Webáruházunkban. Kollégáinkkal felvehetik a kapcsolatot az elérhetőség menüpontban.

Nagy Kft., az Olajdepo Kecskemét tulajdonosa

Szintetikus motorolaj - Olajdepo Kecskemét - Olcsó Motorolaj, Hidraulikaolaj, Zsír

Szintetikus motorolaj – Olajdepo Kecskemét – Olcsó Motorolaj, Hidraulikaolaj, Zsír

Share →