Mi az a Pick Pack Pont?

Pick Pack Pont – a gyors és kedvező árú csomagszállítás

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely csomagszállítást vállal az ország közel 190 városában megtalálható több mint 600 Pick Pack Pont helyszín felhasználásával. A kedvező elhelyezkedés miatt a nagy valószínűséggel az Ön közelében is van egy Pick Pack Pont, ahol Ön személyesen is átveheti az Olajdepo.com vagy az olajdepo.unas.hu címen található WebÁruházunkban megrendelt csomagot, igen kedvező áron.
Pick Pack Pont - Már több mint 190 településen és 600 ponton

Hol találhatók Pick Pack Pontok?

A Pick Pack Pont-ok üzletek és töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg, pontosabban a RELAY üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az INMEDIO, PLAYERSROOM, PlayMAX, SPORTFACTORY üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétáló-utcáin, főutcáin, míg a MOL, OMV és Avia, Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a CO-OP Star boltok a vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.
A Pick Pack Pont országos hálózata résztvevőinek logói

A Pick Pack Pontok országos hálózata

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.
A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00-ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.
Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon találhat, illetve kérjük Önt, használja Átvételi Pont kereső szoftverünket (l. alább).

A Pick Pack Pont címkereső szoftver használata:

A címkereső használata egyszerűen megtanulható:
1. Válassza ki az Önnek megfelelő megyét és várost, majd pedig az Önhöz legközelebbi Pick Pack Pontot.
2. Ha a “Térkép” fülre kattint, a címlista térképnézetre vált. Saját pozíciónkat is megtudhatjuk, ha A Hol vagyok? fülre kattintunk, valamint engedélyezzük az éppen használt Internetes keresőnknek (azaz böngésző program, úgy mint pl. Firefox, Google Chrome, Slimjet, Opera, Safari) a saját pozíciónk megjelölését. Erre vonatkozóan a böngésző program kérdést tesz fel: ha erre igennel válaszolunk, akkor megadtuk pozíciónkat és a térképen kijelzésre kerül.
3. A “Kiválasztom” fülre kattintva – Lista nézetben – egy Info fület láthatunk. Ha ide kattintunk, az adott Pick Pack Pont további paramétereit is megismerhetjük, úgy mint cím, fizetési mód, nyitvatartás, stb. A “Térkép fülre kattintva a kiválasztott címet meg is tekinthetjük a térképen.
Ha ismét a “Lista” fülre kattinunk, akkor visszatérünk a listanézethez.
Megjegyzés: A keresőszoftver mindig alkalmazkodik a nézett készülék kijelzőméretéhez. “Lista” nézetet kisebb monitorokon, illetve mobiltelefonos keresés indítása során kaphatunk.


A megrendelt csomag nyomon követése:

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása:

A Pick Pack Pontban történő előre-utalásos fizetéses csomagátvétel díja bruttó 950 Ft.
Az előre-utalás a bizalomra épül, ugyanis az áru értékének (x Ft) és a fuvardíj (950 Ft) összegét Ön előre elutalja bankszámlánkra a WebÁruházunk adatai alapján. Az utalás megérkezte után indítjuk a csomagot, melyben benne lesz a számla.
A csomagot értesítés után az Ön által kiválasztott Pick Pack Pontban veheti át. Így a csomag átvételekor már nem kell fizetnie.

Feltételek:

Maximális összeghatár: bruttó 125.000 Ft
Maximális méret: 50 cm x 50 cm x 50 cm
Maximális tömeg: 20 kg

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu oldalon található Letölthető boltlistánkból tud az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A személyes átvétel kiválasztása WebÁruházunkban megrendeléskor a Szállítási módok menüpontban történik. Ön előbb beállítja a “Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-on” opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából, melyet ide kattintva is megtekinthet (xls formátum 500kb): LISTA

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

A megrendelés visszaigazolása után a megrendelt termékeket Budapesten 2 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont-on.

GYIK

1. Amennyiben pénteken rendelem meg a csomagot, akkor mikor mehetek érte? Van-e kiszállítás szombaton is?

Ha pénteken adják fel a csomagot, akkor az kedden kerül leghamarabb kiszállításra.

2. Hétvégén is mehetek a csomagomért?

Természetesen igen, pontosan ez a szolgáltatás egyik előnye. Az üzletek többsége átlagban 08.00-20.00-ig van nyitva. Kérjük, mielőtt a csomagját átveszi, figyelmesen nézze meg, hogy az adott üzlet, ahova a csomagot rendelte, pontosan milyen nyitva tartással üzemel.

3. Lehet-e bankkártyával fizetni az utánvétet?

Előre-utalás esetén az átvételkor már nem kell fizetnie.

(Az üzletek 60%-ban már lehet bankkártyával is fizetni. Kérjük, minden esetben tájékozódjon a csomag átvételét megelőzően az adott Árushelyen.)

4. Hol találhatóak ezek az üzletek?

Az üzletek frekventált helyeken találhatóak. A Relay üzletek közlekedési csomópontokon, – MÁV, HÉV, Volán, Metró, repülőtér közvetlen közelében, míg az Inmedio hírlapüzletek hipermarketekben (Auchan, Cora, Tesco), bevásárlóközpontokban, plázákban és nagyvárosok sétálóutcáiban.

5. Kapok-e a csomag átvételekor számlát?

Az átvevőpontokon egy átvételi igazoló szelvényt kap a vásárló, mivel a WebÁruház által kiállított számla már benne van a csomagban.

6. Kibonthatom-e a csomagot fizetés vagy átvétel előtt?

Sajnos ez nem lehetséges, mivel a Pick Pack Pont Árushelyek csak bontatlan csomagot tudnak átadni. A csomag tartalmával kapcsolatos kérdésekkel forduljon hozzánk.

7. Ki jogosult átvenni a csomagot?

Bárki átveheti Ön helyett is, ha tudja a csomagcímkén lévő nevet, vagy rendelési azonosítót, és Ön megbízik az átvevőben, de sokkal biztonságosabb, ha van nála egy meghatalmazás, az esetleges később reklamáció elkerülése végett.

8. Mennyire gyors a csomagátvétel az átvevőpontokon?

Általában 30-60 másodpercig tart egy átvétel, de az attól is függ, hogy mennyire olvasható a csomagon lévő vonalkód. Amennyiben az nem olvasható, akkor kézzel rögzítik a rendszerben a számokat. Ilyenkor előfordulhat, hogy a tranzakció 1 percnél is tovább tart.

Webáruházunkban megvásárolt termékeink szállításához természetesen – az Ön döntése szerint – Pick-Pack Point is választható.

Köszönjük látogatását!

Nagy Kft., az Olajdepo Kecskemét tulajdonosa